Ung tro og bekjennelse

 

En ung gutt skulle opptas som medlem i en kristen ungdomsforening. Lederen stilte ham spørsmålet: «Om du ble boende på sted hvor det ikke fantes noen menighet, hva ville du da gjøre?»

Svaret kom uten betenkningstid, og var spesielt og tankevekkende: «Da ville jeg forsøke å leve slik at det ble en menighet der!»

Et flott vitnesbyrd. Han ønsket å leve ut kristentroen i hverdagen. Han ville være et forbilde. Men han var nok klar over at dette maktet han ikke alene. Det kan hende han hadde lest hva Paulus sier om å bygge på hjørnesteinen?

«Dere er bygd opp på apostlenes og profetenes grunnvoll, men hjørnesteinen er Kristus Jesus selv. Han holder hele bygningen sammen, så den i Herren vokser til et hellig tempel, og gjennom ham blir også dere bygd opp til en bolig for Gud i Ånden» (Ef. 2.)

«Sett deg for et hellig mål, åpent det bekjenn! Stå i rekken fast som stål og kjemp som Daniels menn. - Våg å stå som Daniel, hjelp fra himlen vent! Fatt som han et hellig forsett, Gjør det fritt bekjent.» Bliss.

 

Kristelig Pressekontor St. Olavs gate 24, 0166 Oslo Tlf 400 27 228 kpk@kpk.no

 

Powered by Cornerstone